Home2021-10-22T12:41:50+02:00

Știri

Vezi toate știrile

Interviuri #BGW

Vezi toate interviurile

Invitați #BGW2021

Bercea
Bercea
Bercea este un gamer hardcore care își creează vlogurile în jurul rutinei sale zilnice. GTA, CS: GO, Minecraft, FIFA sau Euro Truck Simulator, iar fiecare joc pe care îl transmite este plin de umor.
Lectură
Lectură
Cei 1,4 milioane de abonați de pe canalul său îl numesc „Lectură” sau „Lecturatu”. Andi este pasionat de mașini și jocuri video, iar vlogurile sale zilnice aduc zâmbete pe fețele a sute de mii de tineri.
Ovvy
Ovvy
Ovvy, fost campion mondial de FIFA, este unul dintre cei mai importanți creatori de tutoriale de FIFA din lume, cu peste 1.000.000 de followeri pe canalele de socializare.
Gannicus
Gannicus
Gannicus este regele Minecraft. Un milion de oameni s-au abonat la canalul său de YouTube, plin de tutoriale de joc, provocări și lucruri distractive de făcut în populara lume 3D din Minecraft. Storytelling-ul fiind puterea sa, Adrian își învață comunitatea să fie pozitivă.
Jaxi
Jaxi
Jaxi, fost jucător profesionist de Counter-Strike pentru Nexus Gaming, a descoperit pasiunea pentru streaming și a ales să prezinte CS: GO publicului său ca mai mult decât un joc. Datorită carismei, profesionalismului și conținutului său, a reușit să creeze o comunitate tânără și puternică.
Reddysh
Reddysh
Reddysh este un streamer cu un potențial mare care creează conținutul în principal în limba engleză. Ea se remarcă prin gameplay-uri lungi în Fortnite. Are o comunitate extrem de frumoasă, pe numele ei Red Squad. Streamerii mari vor să-și petreacă timpul pe stream-ul ei, tu ce aștepți?
Mădălin
Mădălin
Mădălin este unul dintre cei mai interesanți creatori. Conținutul său este aproape în întregime axat pe jocuri mobile și divertisment mobil. Succesul său este o dovadă că video-urile axat pe dispozitive mobile pot fi un efort foarte popular și profitabil dacă este făcut corect. Are un public foarte fidel, datorită personalitatății sale uimitoare și din modul său unic de a crea conținut.
Theo Zeciu
Theo Zeciu
Lui Theo Zeciu îi place să facă pe oameni să zâmbească. El speră că prin video-urile sale live să facă ziua oamenilor mai bună. Urmați-l și deveniți unul dintre „viețile” lui.
Vezi mai mulți invitați

Info #BGW2021

Evenimente

Pe parcursul săptămânii, Bucharest Gaming Week se va manifesta prin numeroase evenimente conexe, dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din România.

Vezi toate Evenimentele

Galerie BGW 2019

Vezi toată galeria #BGW19

Galerie BGW 2018

Vezi toată galeria #BGW18

Parteneri

Parteneri Media

Organizatori