Ghost of Tsushima se lansează mâine. În presa românească au apărut primele review-uri.

Ghost of Thushima se lansează mâine, 17 iulie. Jocul a fost produs de Sucker Punch Productions şi este unul dintre cele mai așteptate exclusivități pentru PlayStation 4. În cazul în care va plac jocurile open world ce se aseamănă cu Assassin’s Creed, Sekiro: Shadows Die Twice sau pur și simplu suneți pasionați de istoria Japoniei s-ar putea să va placă și acest joc.

Ghost of Thusima se petrece în ultima parte a secolului XIII, în timpul campaniei de cucerire a imperiul mongol. Insula Tsushima este singurul obstacol dintre Japonia continentală şi o flotă masivă de mongoli invadatori, condusă de Khotun Khan, un general nemilos şi viclean.

Samuraiul războinic Jin Sakai este unul dintre ultimii membrii supravieţuitori ai clanului său şi este decis să facă orice pentru a-şi proteja poporul şi a-şi salva casa. El trebuie să uite tradiţiile care l-au format ca şi războinic, pentru a-şi găsi o nouă cale, calea Fantomei, şi să ducă un război neconvenţional pentru eliberarea Tsushimei.

În presa românească au apărut primele review-uri:

Cosmin Aionita de la GO4Games.ro –  “Ghost of Tsushima este un joc bun, ba chiar foarte bun pe alocuri, tras însă în jos de anumite elemente fie insuficient finisate, fie de-a dreptul învechite. Totuși, cei aflați în căutarea unei aventuri open world cu iz istoric vor găsi în jocul celor de la Sucker Punch o alternativă viabilă”

Florin Cașotă de la Start-up.ro – “Ghost of Tsushima seamănă cu The Witcher 3 în termeni de explorare și fluiditatea luptelor, aduce puțin cu Dark Souls sau Sekiro în privința dificultății și a faptului că trebuie să fii atent la ceea ce fac adversarii și, bineînțeles, are elemente de la Assassin’s Creed. Ar trebui încercat de cei care iubesc jocurile action-adventure de tip open world.”

Ciprian Ghibirdic de la WASD.ro – “Ghost of Tsushima m-a impresionat la multe capitole si nici nu stiu cu care sa incep mai intai. In opinia mea, este primul joc care te pune cu totul in pielea unui samurai, care iti ofera jucariile necesare si te transporta intr-o fabuloasa reimaginare a Japoniei feudale.”

Marinake – ZonaIT – “Ghost of Tsushima este un joc foarte bun care spune o poveste interesanta si va reusi sa captiveze orice gamer cu stilul sau vizual plin de culoare. Imprumuta elemente de la francize cunoscute si reuseste sa le faca ale sale fara probleme. Un joc de neratat in 2020!”