Program şi reguli de acces Bucharest Gaming Week 2022
12-13 noiembrie 2022, Palatul Parlamentului

PROGRAM

Publicul va putea intra la evenimentul Bucharest Gaming Week 2022 de la Palatul Parlamentului, sâmbată și duminică, 12 si 13 noiembrie, începand cu ora 10:00. În ambele zile, programul evenimentului se incheie la ora 20:00.

LOCAȚIE

Accesul în cadrul Bucharest Gaming Week 2022 se face prin una din cele doua intrări din Piața Constituției, după cum urmează:

– Intrarea A – Intersecția Bulevardul Națiunile Unite cu Bulevardul Libertății
– Intrarea B – Intersecția Calea 13 Septembrie cu Bulevardul Libertății

Mijloace de transport în comun:

– Metrou: Stația Izvor (5 minute distanță)
– Metrou: Stația Unirii 1 (12 minute distanță)
– Autobuz 136: Stația Palatul Parlamentului sau Stația Calea 13 Septembrie (1 minut distanță)
– Autobuz 117: Stația Piața Regina Maria (5 minute distanță)
– Autobuz 385: Stația Pod Izvor sau Stația Palatul Parlamentului (5 minute distanță)
– Autobuz 104, 123: Stația Națiunile Unite (7 minute distanță)
– Tramvai: 23, 32: Stația Piața Regina Maria

BILETE ȘI ACCES

În schimbul biletului achiziționat (electronic sau printat),fiecarepersoană va primi o brățară de acces, în funcție de tipul biletului.Brățara de tip “ABONAMENT” trebuie purtată atât pentru ziua de sâmbătă, cat și pentru ziua de duminică. Atenție! Ruperea sau pierderea brățării atrage de la sine pierderea accesului în cadrul evenimentului.

Biletele se pot achiziționa și de la locație, în limita stocului disponibil. Plata se poate face cash sau cu cardul.

Nu recomandăm achiziționarea de bilete de la distribuitori neautorizați pentru că nu vor garanta accesul la eveniment.

Biletele se pot achiziționa de pe pagina evenimentului, https://www.bucharestgamingweek.ro/, la secțiunea “Bilete”.

Pentru că siguranţa şi confortul vizitatorilor sunt prioritare pentru noi, numărul de persoane va fi restricţionat în cazul în care acesta va depăşi capacitatea spațiului, iar vânzarea biletelor la intrare va fi oprită.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber la evenimentul central Bucharest Gaming Week din 12 si 13 noiembrie, pe baza certificatului medical emis în condițiile legii din care să reiasă tipul și gradul handicapului (grav sau accentuat);

Participanții minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie să fie însoțiți, obligatoriu de un adult cu calitatea de însoțitor. Însoțitorul este pe deplin răspunzator atât în timpul evenimentului, cât și anterior/ulterior acestuia de orice manifestație a celui pe care îl însoțește, ce ar putea rezulta din desfășurarea evenimentului. Organizatorul este exonerat de orice răspundere.

Accesul la eveniment se va face numai pe baza de documente de identitate, atât pentru persoana cu dizabilități, cât și pentru însoțitorul acesteia. Accesul se realizează pe la intrarea principală, pe rampa specială de acces.

PARTICIPAREA LA CONCURSURI ESTE GRATUITĂ

După ce s-au făcut verificarea biletului și accesul în eveniment, NU se vor mai percepe alte taxe de către organizatori sau expozanți. Participarea la activitățile din cadrul evenimentului (concursuri, tombole, testare de jocuri, etc) este GRATUITĂ.

De asemenea, participarea la concursurile de pe scenă, dar și pozele și autografele cu creatorii de conținut prezenți la eveniment sunt GRATUITE.

Dacă cineva va percepe taxe de înscriere, vă rugăm să anunțați în cel mai scurt timp organizatorii sau să înștiințați staff-ul prezent la Info Point.

MÂNCARE ȘI BĂUTURI

În cadrul evenimentului sunt organizate 3 puncte de alimentatie publică unde se vor putea găsi sandvisuri, pizza sau snack-uri. De asemenea, la intrarea în eveniment (afară) se va gasi un Food Truck.

HARTA EVENIMENTULUI

Harta întregului eveniment poate fi accesata pe https://www.bucharestgamingweek.ro/ , la secțiunea “Planul Evenimentului”.

PROGRAMUL SCENEI SI A ZONEI DE POZE & AUTOGRAFE

Activitățile pe scenă încep în fiecare zi la ora 11:00. În funcție de fiecare activitate, publicul are unica șansă de a juca pe scenă alături de creatorii de conținut preferați, dar și să câștige premiile oferite de sponsorii evenimentului.

Sesiunile de autografe sunt gratuite și se vor desfășura în funcție de programul fiecărui creator de conținut. Vă rugăm să pregătiți telefoanele mobile înainte de întâlnirea cu creatorul de conținut preferat și să respectați indicațiile organizatorilor privind accesul.

Programul complet poate fi accesat pe pagina https://www.bucharestgamingweek.ro/ la secțiunea “Program”.

Atât pentru momentele de pe scenă, cât și în zona de poze și autografe, încurajăm un comportament civilizat, fără îmbulzeli și agresivitate.

ÎNREGISTRAREA VIDEO ȘI FOTOGRAFIERE

Odată ce au pătruns în cadrul evenimentului, vizitatorii își dau consimțământul să fie filmați și fotografiați.

GARDEROBA

În cadrul evenimentului vor putea fi folosite, gratuit, în limita locurilor disponibile, douî garderobe.

ACCESUL COPIILOR

Copiii sub 7 ani au acces gratuit numai dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet pe sitemul “un adult – un copil”.

Recomandăm părinţilor să îşi însoţească copiii la eveniment, deoarece organizatorii nu sunt răspunzători pentru aceştia sau pentru acţiunile acestora.

RESTRICȚII DE ACCES

Următoarele obiecte sunt strict interzise: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, conserve, cutii de băutură, doze, artificii, spray-uri, arme, binocluri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, bagaje voluminoase, lasere. Organizatorii nu vor avea responsabilitatea stocării şi păzirii obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Accesul cu animale nu este permis, excepție facand câinii însoțitori dresați special pentru ajutarea persoanelor cu dizabilități.

COSTUMELE PENTRU COSPLAY

Încurajăm cât mai mulți pasionați de cosplay să participe la eveniment. Cu toate acestea, ne dorim ca atât aceștia, cât și vizitatorii, să poată să se bucure de eveniment în condiții de siguranță. Pentru acest lucru, recomandăm ca replicile de săbii, cuțite sau alte obiecte ascuțite să fie ținute tot timpul în teacă sau înveliș protector. Toate armele din costum trebuie să fie replici din plastic. Armele din metal sau tip airsoft nu sunt permise.

Orice încălcare a acestor reguli stă sub incidența legilor statului român.

PUNCT DE PRIM AJUTOR SI SALVARE

Bucharest Gaming Week dispune şi de un punct medical, aflat la intrarea în eveniment. Dacă vă simţiţi rău sau sunteţi martori la o situaţie de urgenţă, vă sfătuim să anunțați cel mai apropiat membru al staff-ului pentru a vă facilita accesul la punctul medical.

Un echipaj de intervenție de urgență este plasat lângă scenă, în exterior.

OBIECTE PIERDUTE

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiecte personale pe durata evenimentului.

Obiectele pierdute, în cazul în care sunt găsite, trebuie duse la standul Info Point, acolo unde își vor aștepta revendicarea.

În cazul în care anumite obiecte nu sunt revendicate pe durata evenimentului, acestea vor fi postate pe pagina de Facebook a evenimentului pentru a-si găsi proprietarii de drept.