Românii duc spiritul Stardew Valley mai departe în Bear and Breakfast

Bear and Breakfast este un town-sim relaxant în care gestionezi un hotel din păduri cu, ați ghicit, un urs. Scopul e să atragi cât mai mulți turiști (probabil tot animale) și să explorezi pădurea pentru a descoperi secrete misterioase și terifiante.

 

Jocul radiază prin toți porii atmosferă de Stardew Valley. În esență, este un joc de management, având și tag-ul corespunzator pe pagina de Steam. Veți putea construi și decora cabana primită la început cum vă poftește inima, dar cred că cel mai intrigant aspect va fi să născociți ce e de fapt cu vulpea malefică de la finalul trailer-ului.

Dezvoltatorii, Gummy Cat, sunt români, iar Rareș Cinteza este unul din designeri. Îl puteți urmări pe Facebook pentru mai multe update-uri sau să vă abonați la newsletter-ul de pe site.

Se lansează pe Steam și Nintendo Switch în 2021, fiind timed-excluisve pe cea din urmă platformă. Asta înseamnă că celelalte console se vor bucura de simpaticul B&B manager ceva mai tarziu. A fost prezentat săptamâna trecută la Nintendo Indie World, unde a fost anunțat și că Hades, jocul de la Supergiant Games, părăsește early acces-ul în această toamnă, după aproape 3 ani.