Celebra organizație esports Team Vitality va fi susținută de Philips Monitors pentru echipa de FIFA

MMD își consolidează eforturile în domeniul esports cu un parteneriat între Team Vitality și Philips Monitors, devenind furnizorul exclusiv al echipei de FIFA a organizației.

Organizația eports Team Vitality va încheia un parteneriat cu MMD, partener de licență pentru Philips Monitors. Philips Monitors va sprijini echipa FIFA a echipei Vitality, aceasta urmând să joace exclusiv pe monitoarele Philips Momentum. Logo-ul Philips Monitors va fi prezent pe tricourile oficiale ale echipei de FIFA, iar cele două branduri vor colabora pentru a crea povești unice.

Monitoarele Philips Momentum au fost special concepute pentru a contribui la îmbunătățirea experienței de gaming competitiv pe console și vor fi folosite de echipa FIFA a organizației Team Vitality. Produsele Philips Momentum vor echipa setup-urile creatorilor de conținut ai organizației și V.Hive, sediul esports Team Vitality din inima Parisului.

În echipa FIFA Vitality activează unii dintre cei mai mari și mai talentați jucători din scena competitivă de FIFA, precum Dylan „Dylo” Gozuacik și Corentin „RocKy” Chevrey. Echipa este antrenată de Brian „Brian” Savary, un fost jucător profesionist, campion și actualul antrenor al echipei naționale de FIFA a Franței. De la înființarea sa în 2013, Team Vitality s-a dezvoltat într-un brand recunoscut la nivel mondial, cu peste 40 de jucători și echipe, câștigând șapte dintre cele mai mari titluri din esport. Philips Monitors se alătură portofoliului în creștere al echipei Vitality de parteneri lideri în industrie.

„Ne bucurăm că vom face echipă cu Philips Monitors pentru a crea cel mai bun mediu competitiv pentru jucătorii noștri de FIFA. Este minunat să putem lucra cu un partener care poate furniza echipei noastre cele mai bune echipamente pentru a juca la cel mai înalt nivel. Echipa Vitality are o tradiție îndelungată în FIFA și ne încântă un partener precum Philips Monitors,” a spus Fabien „Neo” Devide, președinte și cofondator Team Vitality.

Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management la MMD pentru Philips Monitors adaugă: „Suntem încântați să anunțăm că ne-am unit forțele cu Team Vitality pentru a sprijini creșterea performanțelor gamerilor pe consolă. Echipa de FIFA are o istorie îndelungată și vrem să lucrăm cu ei pentru a obține victorii împreună. Echipând nu doar jucătorii Team Vitality FIFA, ci și sediul V.Hive cu monitoare optimizate pentru gaming-ul de consolă din gama noastră Philips Momentum, putem asigura un mediu de antrenament îmbunătățit.”