Concurs dedicat cosplayerilor powered by Logitech G în cadrul evenimentului central Bucharest Gaming Week ce va avea loc în perioada 9-10 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

 

Concursul se va desfasura pe data de 9 Noiembrie iar participanții înscriși înaintea evenimentului central Bucharest Gaming Week, adica inainte de data de 8 noiembrie ora 20:00 vor avea acces liber in ziua concursului de cosplay (9 noiembrie), pe baza datelor furnizate la inscriere, date in baza carora se va intocmi lista de invitati aflata la zona de acces la eveniment.

 

Lightspeed Cosplay Contest powered by Logitech G trimite câștigătorul direct la Heroes Comic Con Madrid (14-15 decembrie 2019)!
Plus multe alte premii: dispozitive de gaming Logitech G!

Loc 1 – Participare la Heroes Comic Con Madrid (14-15 decembrie 2019) impreuna cu 1 persoana.
+ 1 Mouse Logitech G502 LIGHTSPEED + 1 Mouse Pad Logitech G640

Loc 2 – 1 Mouse Logitech G305 LIGHTSPEED + 1 Mouse Pad Logitech G640

Loc 3 – 1 Mouse Logitech G Pro + 1 Mouse Pad Logitech G640

Locurile 4-10 – 1 Mouse Pad Logitech G640

Unde: Bucharest Gaming Week 2019 / Palatul Parlamentului
Când: 9 noiembrie, ora 15:00 pe scena BGW

Înscrie-te AICI: http://tiny.cc/x4uoez
Regulament: http://tiny.cc/h7noez


Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:
1. Sa se inscrie folosind formularul de inscriere:
bit.ly/33CIXsX care se gaseste si in sectiunea Notes de pe pagina de facebook Logitech si sectiunea Notes a paginii Bucharest Gaming Week
2. Participanții trebuie sa se înscrie in formular cu un nickname si sa specifice numele personajului pe care il interpreteaza precum si adresa de e-mail si numarul de telefon. Participantiii trebuie retina numele nickname-lui, deoarece cu ajutorul acestuia isi pot valida inregistrarea in concurs la data evenimentului.
3. Costumul participantului trebuie sa contina un element luminos/lucios.
4. Sa se prezinte la evenimentul central, Bucharest Gaming Week, din data de 9 noiembrie, ora 15. Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului. Odata urcat pe scena, fiecare concurent are la dispozitie 1 minut pentru a raspunde la o intrebare si pentru a se prezenta publicului prin gesturi si miscari specifice personajului (miscare scenica, etc).