ECHIPA DE ESPORTS A PARIS SAINT-GERMAIN VA JUCA FIFA 21 PE MONITOARELE PHILIPS

Philips Monitors devine partener al Paris Saint-Germain Esports

Paris Saint-Germain Esports, echipa de esports al celebrului club de fotbal, anunță că MMD, partener de licență pentru Philips Monitors, este brand-ul oficial de monitoare pentru jucătorii și streamerii săi competitivi de FIFA 21.
Studioul PSG Esports, care va fi deschis în curând, situat în sediul clubului parizian, va fi echipat cu cele mai noi monitoare Philips pentru console, oferind jucătorilor echipei PSG Esports cele mai bune condiții pentru antrenamente.
Seria de monitoare Philips Momentum este concepută pentru jocuri pe console si aduce o experiență cu adevărat captivantă, datorită numeroaselor tehnologii și caracteristici tehnice de ultimă generație.

Fabien Allègre, directorul Brand Diversification al Paris Saint-Germain, care conduce operațiunile Esports ale clubului, declară: „Philips Monitors va fi partenerul oficial de monitoare pentru gaming-ul pe consolă al jucătorilor și creatorilor FIFA 21. Așteptăm cu nerăbdare începerea antrenamentelor. Echipa PSG Esports are nevoie de suport tehnic și caracteristici performante pentru a rămâne competitivă, iar Philips Monitors este partenerul ideal pentru acest obiectiv.”

Stefan Sommer, Director de Marketing și Business Management la MMD pentru Philips Monitors a adăugat: „Suntem bucuroși să ne unim forțele cu Paris Saint-Germain Esports ca partener oficial, oferindu-le cele mai bune monitoare pentru console tuturor jucătorilor și creatorilor de FIFA 21. Sperăm să le îmbunătățim și mai mult performanțele și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce realizări putem avea împreună în viitor”.
Suporterii pot urmări activitatea Paris Saint-Germain Esports și a Philips Monitors în FIFA 21 pe canalele oficiale PSG Esports Twitter, Instagram, Facebook și Twitch.