ESL SOUTHEAST EUROPE CHAMPIONSHIP s-a întors!

 

ESL SEC sărbătorește a 10-a ediție. Cel mai longeviv turneu de esports cu discipline multiple din europa de sud-est s-a întors.

 

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

CS:GO a revenit într-un nou sezon, de această dată cu premii totale în valoare de 5.000€.

Un număr de 8 echipe se vor lupta în calificări, într-un sistem “double round-robin”, începând cu data de 1 Septembrie. Cea mai bună echipă va avansa direct în finala de la Bucharest Gaming Week care se va desfășura în perioada 9-10 Noiembrie. Celelalte 4 echipe care vor trece de calificari se vor lupta mai departe pentru un doilea bilet către finala offline din București și bineînțeles șansa de a câștiga marele premiu.

 

LEAGUE OF LEGENDS

Nu poți spune ESL SEC fără să spui League of Legends, cel de-al doilea joc care a făcut istorie în această competitie, revine cu un premii totale în valoare de 4.000€.

Cele două runde de calificări pentru cele 3 locuri disponibile la turneu încep pe dată de 14 Septembrie. După încheierea calificărilor un număr total de 8 echipe vor duce lupte online în Summoners Rift, într-un sistem “playoff double elimination” pentru titlul de campioană regională și premiu cel mare.

 

BRAWL STARS

Cel mai nou joc din cadrul competiției ESL SEC, Brawl Stars, este pe cale să își înceapă primul sezon având premii totale în de 6.000€.

Pe dată de 31 August se va da startul celor două sesiuni de calificări în urmă cărora vor fi alese 12 echipe care vor avansa către sezonul competitiv. Fiecare regiune va avea cel puțin doi reprezentați și va fi împarita în două grupe.

Se va juca în sistem “double round-robin group stage”, cele mai bune trei echipe vor avansa mai departe în playoff-uri. Cea mai bună echipă începând cu o rundă avantaj în bracket.

Echipele participante vor lupta pentru un loc în cadrul finalei offline ce se va desfășura la Bucharest Gaming Week și pentru marele premiu al turneului.

 

Fii la curent cu toate noutățile

Finalele offline al celui de-al 10-lea sezon ESL ESL SOUTHEAST EUROPE CHAMPIONSHIP vor fi găzduite din nou în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week care se va desfășura la Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire din europa.