GAMI din 5GANG, Creative Monkeyz și Ovvy urca pe scena de la Bucharest Gaming Week

Alături de ei, vor fi prezenți cei mai îndrăgiți youtuberi români în cadrul evenimentului de pe 9-10 noiembrie, de la Palatul Parlamentului

 

Gami, Creative Monkeyz și Ovidiu „OVVY” Pătrașcu sunt noile nume care vor urca pe scena Bucharest Gaming Week, cel mai mare eveniment de gaming al sfârșitului de an, al cărui moment central are loc pe 9 și 10 noiembrie la Palatul Parlamentului. În programul celor două zile, pe lângă competițiile esports din cadrul ESL SOUTHEAST EUROPE CHAMPIONSHIP și KFC Arena și activitățile de la booth-urile partenerilor, creatorii de conținut vor oferi momente speciale pe scena de entertainment, se vor juca cele mai populare jocuri alături de participanți, vor oferi autografe și vor face poze cu fanii.

Gami este un tânăr vlogger, gamer și membru alături de Selly în celebra trupă 5GANG, care a strâns o comunitate de peste 785.000 de followeri pe Youtube.

Creative Monkeyz fac entertainment, artă și educație. Au în palmares serialul RObotzi cu peste 125 de episoade animate, zeci de ediții de show-uri online produse, videoclipuri și scurt metraje de succes și peste 3 ani de livestream.

Ovvy, fost campion mondial de FIFA, este unul dintre cei mai importanți creatori de tutoriale de FIFA din lume, cu peste 1.000.000 de followeri pe canalele de socializare.

Gami, Creative Monkeyz si Ovvy se alătură altor creatori de conținut deja confirmați la cea de-a treia editie a Bucharest Gaming Week: iRaphahell, jaxi, Bobospider, IceManLucky, Werty și zaSami.

Line-up-ul complet va fi anuțat în săptămânile care urmează.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week pot fi achiziționate de pe site-ul BucharestGamingWeek.ro, Bilete.ro sau iabilet.ro.