Gaming Marathon aduce împreună comunitatea de gameri miercuri, pe 25 martie.

Gaming Marathon

Gaming Marathon aduce împreună comunitatea de gameri miercuri, pe 25 martie. Această inițiativă a Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming subliniază că, deși stau în casă, gamerii râmân în contiunare împreună, socializând cu prietenii în jocurile video. Astfel, miercuri, timp de peste 12 ore, începând de la prânz până după miezul nopții, youtuberii și streamerii de gaming români vor organiza competiții esports împreună cu urmăritorii lor, indiferent dacă sunt jocuri de echipă sau jocuri individuale.

Sumele pe care acțiunea le va strânge din donații, în timpul transmisiunilor live ale creatorilor de conținut, vor fi trimise către Fundația pentru SMURD. Cadrele medicale, echipajele de interventie sunt de zile bune în prima linie a luptei împotriva acestui inamic invizibil, noul Coronavirus. Ele au nevoie de echipamente, de consumabile pentru a putea lupta și pentru a putea salva vieți, iar gamerii vor juca astăzi în cadrul Gaming Marathon pentru a-i ajuta.

În cadrul evenimentului online, timp de 12 ore, Imogen, JaxiZombilăuTedereuAndu, Alexa, Bobospider, IceManLuckyMoonGamingPalash și multi alți creatori de conținut și streameri de gaming se vor juca cu fanii lor titluri precum FIFA20, League of Legends, Fortnite, Counter Strike : Global Offensive, Brawl Stars, PUBG, Call of Duty: Warzone și multe alte jocuri. Maratonul va fi transmis live pe YouTube și TwitchTV.

“Fie că sunt gameri casual sau hardcore, preferă PC, consolă sau mobile, Gaming Marathon vrea să demonstreze cât de mulți și diverși sunt gamerii din România, de toate vârstele și din toate colțurile țării, iar acest eveniment îi va aduce împreună, online, cu un singur scop: să se bucure de jocuri, să se revadă sau chiar să lege noi prietenii, chiar dacă sunt la kilometri distanță, pasiunea pentru gaming păstrându-i uniți”, a declarat Octav „Ang” Crețu, General Manager la Nexus Gaming.

„Ne dorim ca evenimentul să strângă la fel de mulți gameri cât reușește să adune într-o singură zi unul dintre festivalurile mari de muzica din România”, a precizat Tudor Dăescu, co-fondator Bucharest Gaming Week.

Jaxi, fost jucător al echipei Nexus Gaming și unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO din România, se va juca alături de comunitate de la ora 17 pe canalul său de YoutubeAlex Rădulescu sau Andu a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări și a devenit jucător profesionist de FIFA. El va juca FIFA cu abonații lui de la ora 17 pe canalul lui de YoutubeZombilăuun veteran al scenei de League of Legends din România, se alătură și el Gaming Marathon, de la ora 14.30, pe canalul lui de Twitch. imoGEN este gamer și artist ce s-a făcut cunoscut datorită povestirilor amuzate din timpul livestream-urilor. El se va juca Counter-Strike: Global Offensive cu followerii lui pe Youtube, iar Palash i se va alătura între orele 20 și 24. Gereveu și Bobospider îi vor provoca pe followerii lor la meciuri de Call of Duty Warzone.

Participanții pot descoperi întregul line-up al invitaților, programul jocurilor și alte detalii despre Gaming Marathon accesând pagina de Facebook a evenimentului.