Gaming Marathon: Participă și câștigă super device-uri la main event-ul upgraded by George

 

Pe 1 august, gamerii din toată țara se întâlnesc la Gaming Marathon, cel mai mare eveniment online de gaming din România. Line-up invitaților și întreg programul se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Momentul culminant al zilei se întâmplă de la ora 23:00 în cadrul main event-ului upgraded by George, primul banking inteligent. Gamerii se vor bucura de compania unora dintre cei mai iubiți streameri români, puși față în față, online evident, pentru prima oară într-o confruntare memorabilă: cele două echipe de super streamers vor trebui să demonstreze că sunt cele mai bune la Counter-Strike: Global Offensive, la a desena cât mai fidel pe Skribbl și un joc-surpriză. 

Cele două echipe sunt alcătuite din imoGEN, Antonia, jaxiTV, AmyClaire, Highman și Palash, Werty, AlexaTV, Tedereu și Zoozix. 

În cadrul main event-ului upgraded by George, participanții vor putea câștiga cele mai cool device-uri: un microfon de streaming, un radio, un scooter de la Hama și un monitor de gaming AOC AG273QZ. 

Cum poți câștiga: urmărește main event-ul pe canalul lui Palash, de la 23:00, realizează un printscreen în care să se vadă clar sigla George (G). Postează captura pe contul tău de Instagram ca imagine împreună cu tag la @georgepeinsta și #AOCGaming dacă vrei să câștigi monitorul AOC. Dacă vrei să câștigi unul din produsele Hama, postează captura pe contul tău de Instagram ca imagine împreună cu tag la @georgepeinsta și @hama_romania.

Monitorul AOC AG273QZ are diagonala de 27″, o rată de refresh de 240Hz și un timp de răspuns extrem de scăzut, de doar 0,5ms (MPRT). Monitorul este capabil de rezolutia 2560 x 1440 pixeli, fiind echipat cu un panou TN de ultimă generație, producând un spectru larg de culori. Monitorul dispune de un inel personalizat LED RGB pe spate, AOC Light FX, pe care gamerii îl pot personaliza în funcție de preferințe astfel încât să se asorteze setup-ului lor și să ofere un plus de culoare.

 

Internet Radio Hama IR115MS este un radio pentru recepționarea de posturi de radio prin Internet. Prin intermediul functiei Multiroom, muzica poate fi redată pe orice difuzor compatibil din rețeaua de acasă. Conexiune USB de tip A pentru redarea suporturilor externe de date precum stick USB, MP3 player. 

Microfon livestreaming/gaming uRage de la Hama este adecvat perfect pentru podcast-uri, voice-over, Vlogs, înregistrare de muzică sau streaming pe Twitch, YouTube și Facebook.

Hama Freestyle-Cruiser Balance Scooter de 8″ este un scooter cu care te poți deplasa oriunde în siguranță, folosindu-te de echilibrul corpului. 

Main event-ul upgraded by George, primul banking intelligent,  începe la ora 23:00 pe canalul de Youtube al lui PALASH.