Joacă Death Stranding cu GeForce RTX

Dacă ai așteptat eroic până acum lansarea Death Stranding pe PC, NVIDIA vine cu vești mișto. 

Gamerii vor putea primi jocul Death Stranding pe PC dacă cumpără o placă grafică, un desktop de gaming sau un laptop de gaming cu GeForce RTX seria 20.

Gamerii vor putea explora cu ajutorul lui Sam Bridges o lume complet schimbată în Death Stranding și vor încerca să reconstruiască pas cu pas realitatea distrusă. NVIDIA GeForce RTX îmbunătățește experiența în joc și calitatea imaginilor cu tehnologia NVIDIA DLSS 2.0.

Mai multe informații despre aceasta promotie precum si lista de magazine partenere se găsesc aici.

Death Stranding este un joc de acțiune dezvoltat de Kojima Productions. Este primul joc creat de Hideo Kojima și Kojima Productions după despartirea de Konami în 2015. Jocul a fost deja lansat pe PlayStation 4 în noiembrie 2019 și va fi lansat pe PC în iulie 2020.

Actiunea jocului are loc în Statele Unite după Death Stranding, eveniment ce a permis unor creaturi distructive dintr-un tărâm între viață și moarte să înceapă să cutreiere Pământul. Jucătorul intră în pielea lui Sam Porter Bridges, un curier însărcinat să livreze provizii coloniilor izolate, a cărui mare misiune este să reconecteze orașele importante din Statele Unite la o singură rețea comună.