Noile produse din portofoliul Logitech G licențiate oficial League of Legends, din colecția K/DA, sunt acum disponibile în România

 

 

Logitech G anuntă expansiunea portofoliului cu produsele licențiate oficial League of Legends. Începând de astăzi, 16 martie, produsele sunt disponibile in Romania.

Inspirată de cunoscuta trupa K/DA, o trupă virtuală de muzică pop formată din personaje aparținând unui univers alternativ din League of Legends – Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine și Kai’Sa, colecția K/DA aduce fanilor perifericele performante Logitech G într-un design unic.

Printre noutățile colecției K/DA se regăsesc două dintre produsele favorite ale fanilor Logitech G: mouse-ul de gaming Logitech G502 HERO și tastatura mecanică de gaming Logitech G PRO, proiectată în culorile, imaginile și brandingul K/DA.

Colectia include următoarele periferice de gaming:

  • Căștile wireless Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED
  • Căștile in-ear Logitech G333 K/DA
  • Mouse Logitech G502 HERO K/DA
  • Mouse wireless Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED
  • Tastatura mecanică de gaming Logitech G PRO K/DA
  • Mouse pad Logitech G840 K/DA

Anunțat în octombrie 2020, portofoliul de produse face parte dintr-un parteneriat exclusiv pe mai mulți ani cu Riot Games, creatorul League of Legends (LoL), cel mai jucat joc de PC din lume.

League of Legends este un joc de strategie pe echipe formate din cinci campioni puternici care se confruntă pentru a distruge Nexus-ul celuilalt. Jucătorii pot alege din peste 150 de campioni pentru a avea parte de jocuri grandioase, pentru a câștiga puncte și pentru a da jos turnurile adversare în timp ce se luptă pentru victorie. LoL este un gigant în industria jocurilor video, cu un vârd de audiență de 8 milioane de jucători conectați în fiecare zi.

Noile periferice de gaming sunt disponibile acum la PCgarage.