Meci Dinamo – Craiova în Palatul Palamentului!

 

La doar cinci zile de la derby-ul Ligii dintre Craiova și Dinamo, cele două nume se reîntâlnesc pentru un nou meci. De data aceasta la București.

Este vorba de meciul din jocul FIFA20 dintre Andi Stoica de la VFC Dinamo și Dan Buzărnescu de la Universitatea Craiova 1948.

Sâmbătă, 9 noiembrie, meciul de FIFA 20 dintre Dinamo și Craiova este, de la ora 11.00, evenimentul de deschidere al Bucharest Gaming Week 2019 care se desfășoara la Palatul Parlamentului.

Tot mai multe cluburi de fotbal din România vor începe să urmeze modelul cluburilor mari de afară, acela de a-și forma propria echipă de esports sau de a achiziționa o echipă deja formată. Aceasta și pentru că, de anul acesta, echipele Ligii 1 se regăsesc în jocul FIFA20, lansat luna trecută la București. https://mostbet-games.net/ch/

Bucharest Gaming Week are deja o tradiție în a sprijini și a promova formarea echipelor de esports. În cadrul ediției de anul trecut, Federația Română de Fotbal a format Naționala de e-fotbal a României în urma unui turneu de FIFA din care au fost selectați cei mai buni jucători români. Dan Buzărnescu, jucătorul de FIFA al Craiovei, a fost câștigătorul turneului de FIFA organizat de către FRF.

Meciul de FIFA dintre Dinamo și Craiova este prezentat de Gazeta Sporturilor si este organizat de Bucharest Gaming Week cu sprijinul Philips TV si Bilete.ro.

Bilete: https://www.bilete.ro/dinamo-vs-craiova-la-fifa/