OPPO îi invită pe participanții la Gaming Marathon să își testeze limitele în cadrul primului stream local de PUBG Mobile

OPPO, cel mai nou brand local de smartphone-uri premium, va prezenta, în premieră în România, stream-ul de PUBG Mobile din cadrul Gaming Marathon, un festival online de anvergură, și va premia unul din participanții la eveniment cu un model de top, OPPO Reno3 Pro.

PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri online de tip battle royale din lume și din România, iar fanii acestui joc vor avea șansa de a câștiga un smartphone OPPO Reno3 Pro 5G, în cadrul concursului derulat împreună cu popularul Youtuber Tedereu.

Smartphone-ul OPPO Reno3 Pro 5G este telefonul ideal pentru gaming: echipat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 765G și cu funcție anti-lag, telefonul oferă consumatorilor o experiență de utilizare rapidă și cursivă. Mai mult, sistemul de răcire stratificat și bateria de 4025 mAh fac ca Reno3 Pro 5G să fie pregătit pentru o utilizare îndelungată la intensitate maximă. 

Iar, datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%. 

În ceea ce privește ecranul acestui model, rata de răspuns maximă de 180Hz le permite utilizatorilor să se bucure de jocuri pe care să le poată controla în timp real, iar luminozitatea ecranului OLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poate ajunge până la 1100 niți, astfel că utilizatorii pot vedea conținutul afișat chiar și în lumina directă a razelor soarelui. Mai mult, ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+. 

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. În plus, telefonul are și un mod special dedicat gamerilor, Game Space, care reunește într-un singur loc toate jocurile preferate ale unui utilizator, îmbunătățește performanța în timpul jocurilor și gestionează apelurile pentru a nu întrerupe o sesiune de joc în curs. 

Gaming Marathon connected by Vodafone va avea loc pe 1 august, începând cu ora 10:00, și va reuni creatori de conținut locali care, alături de comunitățile lor, vor concura în competiții și turnee live pe Youtube și Twitch, timp de 14 ore.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon connected by Vodafone, line-up-ul complet și programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.