Roccat Vulcan 120/121/122 AIMO – declarată cea mai bună tastatură de gaming în 2020

 

Anul acesta, câștigătorul premiului „Cea mai bună tastatură de gaming” este uimitoarea Roccat Vulcan 120/121/122 AIMO, conform Premiilor T3-2020 – o tastatură care a împins cu adevărat ceea ce este posibil și, de fapt, de așteptat de la o tastatură premium pentru gaming. 

Roccat Vulcan 120 AIMO câștigă titlul de cea mai bună tastatură de gaming de calitate GaA de la T3, motiv pentru care este un accesoriu absolut crucial pentru configurarea oricărui PC pentru gaming. Atât pentru muncă, cât și pentru joacă, o tastatură mecanică precisă, rapidă și plină de caracteristici poate transforma cu adevărat orice într-o experiență de utilizare de neuitat.
Precizia și viteza, atribute ale acestei tastaturi, fac diferența între success și eșec, motiv pentru care prezența unei astfel de tastaturi este obligatorie în “arsenalul” oricărui jucător.

Datorită comutatoarelor mecanice Titan de la Roccat, precum și placa superioară din aluminiu anodizat, un motor de iluminare AIMO super strălucitor și un puternic pachet software Swarm stau la baza conceperii unei tastaturi de gaming pe care orice jucător ar fi încântat să o dețină.

Spre deosebire de alte tastaturi pentru gaming, design-ul profesional face ca tastatura Roccat Vulcan 120/121/122 AIMO să se potrivească în orice configurație, fie că este acasă, în arena eSports sau la birou.

Hama România devine la finalul anului 2019 distribuitor exclusiv pe piața locală pentru Roccat și Turtle Beach, doua branduri de periferice pentru gaming cu un portofoliul impresionat.