Samsung Odyssey League se reîntoarce – de data aceasta cu Rocket League

 

Samsung dă start, încă o dată, competiției Odyssey League, de data aceasta cu un turneu European de Rocket League, care se va desfășura în perioada 23 iulie – 29 august în 10 regiuni și 34 de țări, cu premii în total de 25.000 EUR, dar și cu alte surprize Samsung Odyssey.

După succesul Odyssey League cu Player Unknown’s Battlegrounds de anul trecut, Samsung Electronics Co., Ltd, liderul global pe piața monitorelor de gaming[1], invită din nou echipele la un nou turneu eSports – de data aceasta vor conduce mașini și vor trage la poartă în Rocket League, nu cu arme ca în PUBG. Există o mulțime de premii Samsung de câștigat, împreună cu un câștig total de 25.000 EUR.

Spectatorii finalei Europene vor putea descoperi cele mai noi monitoare de gaming Odyssey, care vor fi utilizate de echipele participante în etapele finale ale turneului. Reunind cele mai bune monitoare de gaming Samsung, precum premiatul Odyssey G9, declarat recent drept Cel Mai Bun Monitor de Gaming de către European Hardare Association sau noile modele anunțate, precum G70A, G50A și G30A[2], care le permit jucătorilor să se bucure de cele mai noi și performante PC-uri și jocuri de consolă, capabile de culori realiste, acuratețe și răspuns imediat. Perfecte, așadar, și pentru competiția de Rocket League.

Odyssey League, denumită după gama inovatoare de monitoare de gaming, este în căutarea celor mai bune echipe din Europa în competiția de Rocket League. Jucătorii care pot concura la cel mai înalt nivel, sinonim cu marca Odyssey, și sunt dispuși să o demonstreze, au șansa de a câștiga o parte din totalul de premii de 25.000 EUR.

Înscrierile la turneu s-au deschis în data de 2 iulie, iar echipele regionale se vor putea înregistra pentru a participa în etapa de calificări începând cu 23 iulie. Battle-urile câștigătoare din finalele regionale vor fi difuzate fiecare în limbile locale.

Echipele care vor reuși în finale vor trece în etapa europeană, care va avea loc în perioada 27-29 august și care va fi difuzată în limba engleză. În urma acesteia se va alege echipa câștigătoare.

Regiunile care vor participa la Odyssey League sunt următoarele:

Regiuni Țări / Sub-regiuni Etapa Data
1, 2, 3, 4, 5 Austria, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Polonia, Europa de Est, România, Grecia, Ungaria, Republica Cehă, Regiunea Baltică și Adriatică Calificări 23-26 Iulie
Finalele Regionale 7-8 August
6, 7, 8, 9,10 Benelux, Franța, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie Calificări 30 Iulie – 2 August
Finalele Regionale 14-15 August
Toți Toate Regiunile Finalele Europene 27-29 August

 

[1] Pe baza cotei de piață globale din IDC Q1 2021 Raport istoric final.

[2] Specificațiile transmise în data de 21 iunie 2021 au anunțat extinderea gamei Odyssey Gaming Monitor.