The Legend of Zelda: Skyward Sword ar putea apărea pe Nintendo Switch

the-legend-of-zelda-skyward-sword-nintendo-switch

Pe Amazon UK a fost listat The Legend of Zelda: Skyward Sword pentru Switch chiar de către Nintendo. Pagina în cauză nu mai este disponibilă în momentul scrierii acestui articol, deci poate fi atât un teasing, cât și o greșeală.

Lansat în 2011, Skyward Sword se baza foarte mult pe motion-controls de la Wii. Un remaster de Switch are trebui să ajusteze drastic sistemul de combat și acele câteva puzzle-uri care utilizau acel feature. Joycon-urile au senzori de mișcare integrați, dar ramâne de văzut dacă vor fi implementați aidoma combinației Nunchuck + Wii Remote.

Momentan pe Switch există doar două jocuri Zelda: Breath of the Wild și Link’s Awakening Remake. Anul viitor franciza aniversează 35 de ani, deci e puțin probabil ca Nintendo să nu profite de ocazie. Fie că e vorba de Breath of the Wild 2 sau acest speculat Skyward Sword remastered, rămâne de văzut.

„Producătorul Eiji Aonuma vorbește despre un remaster HD chiar din 2013, când a menționat posibilitatea pentru Polygon. Apoi, în 2016, el a transmis către IGN că este „cu siguranță posibil”, iar la sfârșitul lui a 2018 sugerat același lucru la un concert Zelda din Japonia.” – Metro