Jocul românesc The Underground King este disponibil pe Steam în Early Access

Drive, Defeat, Loot, Repeat!

Jocul românesc The Undergound King, creat de studioul Two-Eyed Cyclops Games, și-a făcut prima dată apariția pe Kickstarter în 2017 când și-a propus să strângă o sumă de bani care să îi asigure dezvoltarea. În ciuda faptului că goal-ul de pe Kickstarter nu a fost atins, dezvoltarea jocului a continuat, iar pe 16 iulie 2020 Undergound King a fost lansat în Early Access pe Steam

Undergound King este un joc racing rogue-lite ce combină elemente de management cu o componentă de racing 2D. Acțiunea jocului are loc pe o insulă misterioasă pe care principala preocupare a locuitorilor sunt cursele auto. Jucătorul preia rolul managerului unei echipe de curse și are rolul să conducă echipa către succes.

The Underground King este un adventure clasic RPG deghizat într-un joc de curse. Asemănător RPG-urilor clasice, terenul este generat aleatoriu și este conceput pentru a oferi jucătorilor o experiență unică de fiecare dată. Jocul este disponibil pe PC, iar în curând va fi disponibil și pe Linux și Mac.

Descopera The Underground King pe Steam