Jocul românesc The Underground King este disponibil pe Steam în Early Access

Drive, Defeat, Loot, Repeat!

Jocul românesc The Undergound King, creat de studioul Two-Eyed Cyclops Games, și-a făcut prima dată apariția pe Kickstarter în 2017 când și-a propus să strângă o sumă de bani care să îi asigure dezvoltarea. În ciuda faptului că goal-ul de pe Kickstarter nu a fost atins, dezvoltarea jocului a continuat, iar pe 16 iulie 2020 Undergound King a fost lansat în Early Access pe Steam

Undergound King este un joc racing rogue-lite ce combină elemente de management cu o componentă de racing 2D. Acțiunea jocului are loc pe o insulă misterioasă pe care principala preocupare a locuitorilor sunt cursele auto. Jucătorul preia rolul managerului unei echipe de curse și are rolul să conducă echipa către succes.

The Underground King este un adventure clasic RPG deghizat într-un joc de curse. Asemănător RPG-urilor clasice, terenul este generat aleatoriu și este conceput pentru a oferi jucătorilor o experiență unică de fiecare dată. Jocul este disponibil pe PC, iar în curând va fi disponibil și pe Linux și Mac. As a way to entertainment I recommend you try plinko gambling game in Australia , however players from other countries also can start to play online for free. Plinko is a classic game of chance where the player drops a ball in a multi-row pin pyramid, with the ball bouncing between pins in a random route. Play Plinko for real money or for free in demo mode at 50-spins.com. This Hacksaw Gaming game has an RTP of 97.27% and a max win of x3739. Best Plinko Gambling Sites 2024! Play Plinko Casino Game with Bonus. If you are looking to play the Plinko game online for real money, read our guide!

Descopera The Underground King pe Steam