Ubisoft a dezvăluit mai multe detalii despre Assassins’s Creed Valhalla, Far Cry 6 și multe alte jocuri

 

 

Ubisoft a organizat o conferința online, în stilul E3, în care a prezentat cele mai noi lucruri legate de jocurile din portofoliul companiei. In cadrul conferinței Ubisoft Forward, gamerii au putut sa afle ce update-uri urmează sa fie introduse în jocurile lor favorite, ce pregătește Ubisoft în viitorul apropiat dar si noutăți despre cele mai așteptate titluri precum Assassins’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion precum și Far Cry 6

Just Dance 2020

Just Dance, unul dintre cele mai populare party game-uri revine in 2020 cu 6 piese noi și un nou mod de joc: tournament. Acum iti vei putea provoca prietenii la un adevarat turneu de dans.  Conținut din noul update, Virtual Paradise, va fi disponibil pe 23 iulie.

Mythic Quest: Raven’s Banquet

Ubisoft a prezentat pe scurt un sanbox care a fost folosit pentru emisiunea Apple TV+ Mythic Quest: Raven’s Banquet.  Echipa de la Ubisoft Red Storm a făcut inițial un joc fals pentru emisiune, dar a sfârșit prin a-l finaliza.

The Crew 2

The Crew 2 este jocul racing open-world al celor de la Ubisoft în care poți explora întreaga harta a Statelor Unite cu ce vehicul iți dorești. Poți alege dintre 180 de vehicule de la mașini și motociclete pana la avioane și șalupe. Noul update, Summer în Hollywood, vine sa completeze experiența de gaming și sa adauge mai multe moduri de joc.

The Division 2

Pe lângă update-urile clasice care remediază anumite bug-uri cei de la Ubisoft au ascuns în joc un nou Easter egg, iar echipa din spatele jocului a recunoscut că rațele de cauciuc au fost puse inițial în joc pentru a reaminti unui designer să termine ceva în timp ce jocul era în curs de dezvoltare. Rațele au rămas în joc deoarece adaugă o urma de speranță speranță în universul distopic al jocului The Divison 2.

Trials Rising

Trials este unul din jocurile care au apărut undeva la începutul anilor 2000. Trials inițial era un joc java care putea fi jucat direct din browserul web. Seria Trials evoluat foarte mult de când RedLynx, producătorul jocului, a fost achiziționat de Ubisoft. Trials Rising este cel mai nou joc din serie și se bucura de o comunitate foarte pasionată de jucatori. Dezvoltatorii au pregătit o surpriza pentru fanii jocului printr-un update gratuit, ce va fi disponibil din 16 iulie, care va adăuga în joc o provocarea de anduranță. Gigatrack este cea mai mare și complexa piste de până acum, având rolul de a testa la maxim abilitățile jucătorilor.

Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft a prezentat un nou update pentru Ghost Recon Breakpoint care adaugă coechipierii controlați de AI. Acești membri ai echipei sunt complet personalizabili (caracteristici fizice, unelte, arme și costume) Noul update va face jocul mai accesibil jucătorilor solo și va fi disponibili din 15 iulie.

Watch Dogs: Legion

Ubisoft Toronto a prezentat noul joc din seria Watch Dogs a cărui acțiune s-a mutat într-o Mare Britanie distopică, post-brexit. Watch Dogs: Legion ofera jucatorilor libertatea de a prelua controlul oricărui personaj din lumea jocului. Ubisoft a prezentat cum abilitățile unice ale diferitelor personaje vor schimba radical modul în care jucătorul abordează misiunile. Watch Dogs: Legion va fi lansat pe 29 octombrie pentru Xbox One, PS4, Stadia și PC, precum și Uplay + iar mai târziu pe Xbox Series X și PS5 (cei care vor achiziționat jocul pe generația curentă de console vor beneficia de un upgrade gratuit la varianta next-gen)

Brawlhalla

Fighter-ul Brawlhalla vine pe dispozitivele iOS și Android în doar câteva săptămâni. Aceste versiuni vor avea controale personalizabile, precum și cross-play cu toate celelalte platforme. Jocul se lansează pe 6 august, iar jucătorii se pot înregistra acum și pot debloca un skin gratuit la lansare.

Mobile Showcase

Ubisoft a dedicat un segment jocurilor sale mobile în timpul evenimentului. Am aflat mai multe detalii despre jocul Might & Magic: Era of Chaos, iar Tom Clancy Elite Squad a fost prezentat printr-un trailer.

Hyper Scape

Una dintre noutatile cu care a venit Ubisoft este Hyper Scape, este o noutate din partea este o reinterpretare a genului Battle Royale. Jocul a fost anunțat luna aceasta, iar in acest moment este disponibil în Open-Beta pe PC. Hyper Scape urmeaza să ajungă în această vară pe PC, Xbox One și PS4.

Assassins’ Creed Valhalla

Ubisoft a prezentat Assassin’s Creed Valhalla în timpul conferințe și a confirmat data de lansare pe 17 noiembrie. În timpul livestream-ului au fost prezentate în detaliu secvențe de gameplay, mecanici de joc și mici frânturi din povestea noului joc. Assassin’s Creed Valhalla este unul cele mai ambițioase jocuri de până acum și urmează să fie lansat pe Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5, PC și Stadia.

Far Cry 6

Ubisoft a confirmat Far Cry 6 și implicarea actorului Giancarlo Esposito, actorul cunoscut pentru rolul sau din Breaking Bad. In timpul conferintei Ubisoft Forward a fost prezentat un si trailer complet al jocului care ne dezvăluie putin din povestea personajelor. Dată de lansare este 21 februarie 2020 și va fi disponibil pe Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 și PC.