Untitled Goose Game ajunge pe Steam cu un mod co-op

Unul din cele mai unice și mai recogniscibile jocuri indie ale acestei generații, Untitled Goose Game, sosește pe Steam. Primește un update gratuit pentru toate platformele care include modul co-op pe 23 septembrie.

 

Este exact cum sună. Ca și cum o gâscă neutral-evil nu era îndeajuns, acum poate face necazuri alături de geamăna sa. Sau al său. Încercăm să fim gender-inclusive.

Întraga campanie îți va lua între 3 și 5 ore, însă probabil că timpul în doi se va dubla. Nu pentru că ar fi adăgate nivele sau mecanici noi, ci pentru că e mult mai satisfăcător să faci rău în doi.

În plus, dezvoltatorii, House House, în colaborare cu iam8bit și Panic, vor lansa copii digitale de PS4 și Nintendo Switch alături de soundtrack-ul pe Vinyl. Uuu, shiny!

Precomenzile sunt disponibile de acum, dacă încă nu v-ați săturat să jucați cu diavolul biped cu cioc. Va apărea și pe Itch.io, de unde puteți descărca și extensia de browser, care vă poate smulge cursorul din mână. Sau să vă arate meme-uri. Sau să murdărească ecranul cu noroi. Mă rog, ideea e că n-o să vă plictisiți!