Află detalii din culisele Arcane, serialul inspirat din jocul League of Legends

Realizatorii producției lansează o serie behind the scene pe YouTube în luna august

Riot Games și Fortiche Producțion, realizatorii seriei animate Arcane, anunță lansarea unui nou serial care va cuprinde detalii din culisele producției care a câștigat nouă premii Annie. Seria behind the scene Bridging the Rift va fi lansată pe 4 august pe canalul de YouTube al Riot Games și va cuprinde 5 episoade, difuzate câte unul pe săptămână.

Noul serial va dezvălui detalii despre ideea originală a serialului și provocările cu care s-au confruntat echipele de producție, în fiecare joi, din 4 august până pe 1 septembrie 2022.

Trailer-ul seriei „Bridging the Rift” poate fi urmărit aici: https://www.facebook.com/watch/?v=1049479909329262

Co-produs de Riot Games și studioul francez de animație Fortiche Production, serialul Arcane a devenit rapid numărul 1 în vizionările Netflix după lansarea sa în noiembrie 2021, ajungând în top 10 în 52 de țări. Serialul a câștigat recent nouă premii Annie, devenind cel mai nominalizat și premiat serial de televiziune al anului. A câștigat, printre altele, la categoria Cel mai bun show TV, Cel mai bun design de personaje și Cel mai bun scenariu. „Enemy”, single-ul Imagine Dragons din coloana sonoră a serialului, a depășit 1 miliard de streamuri și a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard.

Serialul Arcane ilustrează originile unor campioni emblematici din League of Legends precum Jinx, Vi, Caitlyn, Jayce și Viktor – între Piltover și Zaun – în mijlocul unei perioade de neliniște. Creatorii Arcane au anunțat continuarea poveștii în sezonul doi, însă data de lansare încă nu a fost dezvăluită.