Creatorii de conținut pot folosi muzica gratuită din noul album lo-fi lansat de Riot Games Music 

Creatorii de conținut de gaming de pe YouTube și Twitch pot folosi în timpul stream-urilor un album cu muzică free lansată de Riot Games Music. Noul album, Sessions: Vi, conține 37 de melodii lo-fi inspirate din universul League of Legends și este destinat creatorilor de conținut și jucătorilor.

Noul album Sessions: Vi, denumit după personajul Vi din League of Legends, este rezultatul unei promisiuni pe care Riot a făcut-o în urmă cu un an, aceea de a veni în ajutorul streamerilor din întreaga lume cu muzică gratuită care să îi ajute în evitarea dificultăților privind drepturile de autor.

Albumul este disponibil chiar acum pe Spotify, Apple Music, YouTube.

Albumul este menit să reflecte o zi din viața personajului Vi. Melodiile sunt împărțite în trei secțiuni principale, cu vibrații diferite pentru a reprezenta după-amiaza, apusul și noaptea.

Sessions: Vi cuprinde o gamă largă de piese instrumentele și ritmuri care explorează toate aspectele muzicii lo-fi, create în parteneriat cu o serie de muzicieni precum Chromonicci, Junior State, Laxcity și Tennyson. Ascultătorii se vor putea bucura de playlist-uri special create care îi vor însoți în rutina lor zilnică și îi vor ajuta să se relaxeze.

Muzica a devenit un subiect important pentru Riot, în special pentru lumea fantastică a campionilor din League of Legends, mai ales după succesul formațiilor virtuale K / DA și True Damage care au lansat albume și au cântat la turnee de esports.

Mai multe informații despre Riot Games Music și despre proiectele viitoare pe canalele proprii: Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok.