Fall Guys a avut peste 1.5 milioane de jucători noi în primele 24h de la lansare

Prima zi de când s-a lansat Fall Guys a venit cu suișuri și coborâșuri: servere căzute, review-uri negative, note mari și multă faimă pentru contul lor de Twitter.

Fall Guys este platformerul multiplayer de tip game-show al celor de la Devolver Digital. Se poate spune că e un Battle-Royal, dar ar fi un deserviciu. Este mult prea colorat, simplu și distractiv pentru o asemenea afirmație. 

Ieri, în ziua lansării, serverele au fost copleșite de numărul enorm de noi jucători.

Pe SteamDB, numărul maxim de playeri înregistrați în același timp a fost peste 76 de mii, fiind cel mai bine vândut joc al zilei pe Steam. De asemena, are nota 9/10 din aproximativ 10.000 de review-uri, chiar dacă jocul a fost bombardat cu recenzii negative în baza nefuncționării serverelor. 

La puțin timp după ora 8:00, au început să apară problemele de conexiune, raportându-se mai mult de 120.000 de încercări de conectare în același timp. Mai târziu, dezvoltatorii au decis să blocheze crearea de noi conturi pentru PS4, iar la 16:30 chiar au închis definitiv matchmaking-ul.

Contul de Twitter este deja faimos, primind oficial și sigla de „Verified”. Și chiar merită, având în vedere cât au încercat să comunice eficient comunității cum să rezolve problema supra-încărcării serverelor. Și pentru meme-uri, evident.

Fall Guys costă 20$ pe Steam și PlayStation 4, fiind momentan unul din jocurile oferite gratuit la PS Plus.