Susține activitatea Asociației Gaming Week prin Redirectioneaza.ro

În fiecare an, orice angajat poate alege să redirecționeze din impozitul pe venit către o cauză în care crede și pe care vrea să o susțină.

https://redirectioneaza.ro/ este platforma devoltată de la zero de voluntarii de la Code4Romania prin care oricine poate sprijini un ONG, redirecționând până la 3,5% din impozitul pe venit. Platforma centralizează o bază de date formată din peste 1.500 de ONG-uri, iar de la începutul anului și până în prezent, pe portalul redirecționează.ro au fost completate peste 8.500 de declarații pentru redirecționarea impozitului pe venit, cu o valoare totală estimată la 50.000 de euro.

În lista ONG-urilor este și Asociația Gaming Week, organizația care visează ca România să devină un Hollywood european al industriei producătoare de jocuri video. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Gaming Week caută să trezească interesul tuturor stakeholderilor care pot colabora la atingerea acestui obiectiv: organizații profesionale, autorități centrale și locale, presa, gameri profesioniști sau amatori.

Puteți susține activitatea Gaming Week: https://dbo.redirectioneaza.ro/gaming-week/doilasuta

Formularele 230 pot fi depuse până la data de 30 iunie