The Last Days of Lazarus se lansează la începutul lui 2021

Last Days of Lazarus

The Last Days of Lazarus este următorul joc de la George Remus Poiana, mai bine știut drept creatorul Grey Dawn. Se lansează la începutul lui 2021 pe Xbox One, Nintendo Switch și PC, fiind disponibil acum de adăugat pe Steam.

Elementele de decor sunt inspirate de perioada comunistă est-europeană, cu o poveste captivantă despre „moarte, suferință, spiritualitate și politică”. Există două fire narative, fiecare cu personaje, locuri și povești diferite.

Remus a lucrat la terifiantul Grey Dawn ca scriitor și artist. Poate fi urmărit pe canalul personal de YouTube sub numele Darkania Works, fiind și numele studioului fondat pentru The Last Days of Lazarus și publicat de GrimTalin.

Personajul principal al jocului este, surpriză, Lazarus, care se întoarce la casa parentală după sinuciderea mamei sale. Sistemul politic din țara sa începe să se prăbușească și curând ia și el o întorsătură către nebunie. Grafica realistă și elementele culturale folclorice care își fac din nou apariția din Grey Dawn, amplifică atmosfera și injectează frică pură în psihicul uman.