Trei competiții de League of Legends vor avea loc la Digital Crusade 2022, în Oradea, între 6 și 8 iulie

Digital Crusade 2022, primul festival dedicat competițiilor de Esports din România, aduce cei mai buni jucători de League of Legends din Europa de Est în cadrul a trei competiții – Crusaders Crown, European Girl Gamer Championship și Esports Corporate Championship. Cele trei turnee se adresează atât jucătorilor profesioniști, cât și amatorilor.

Crusaders Crown aduce jucătorii din regiune împreună

Jucători din Grecia, Serbia, Turcia, Suedia, Finlanda, Danemarca, România și Bulgaria se vor lupta pe 6 și 8 iulie pentru premii în valoare de 12.000 de dolari într-una dintre cele mai diverse competiții de League of Legends din regiune.

Etapa finală a Crusaders Crown va avea două semifinale și un meci final care va avea loc pe 6, respectiv 8 iulie. Semifinalele se vor juca în sistemul best of three (cel mai bun din trei jocuri), în timp ce finala se va juca în format best of five (cel mai bun din cinci jocuri).

Celelalte două competiții sunt European Girl Gamer Championship și Esports Corporate Championship.

Campionatul European Girl Gamer promoveză incluziunea în ecosistemul esports

European Girl Gamer Championship este un turneu de League of Legends care celebrează talentul, dedicarea și ambiția jucătoarelor europene. Acesta își propune să promoveze un ecosistem de esports incluziv și oferă șansa celor mai bune patru echipe europene feminine de a-și demonstra abilitățile în timp ce concurează pentru un loc la Girl Gamer World Championship.

Esports Corporate Championship aduce experiența esports în mediul corporate

Competiția reunește profesioniști din mediul corporate și le oferă șansa de a-și transforma dragostea pentru joc într-o experiență de tip team building. După ce își selectează echipele, jucătorilor li se oferă oportunitatea de a-și îmbunătăți munca în echipă, abilitățile de coordonare și productivitate, în timp ce participă la un turneu de esports.

Campionatele vor putea fi urmărite pe canalele de Twitch și YouTube ale Digital Crusade.

Programul campionatelor este următorul:

  • 6 iulie – 17:00 – 23:00 Crusaders Crown semifinale
  • 7 iulie – 12:00 – 23:00 Girl Gamer semifinale și finala
  • 8 iulie – 12:00 – 15:00 Esports Corporate Championship finala
  • 8 iulie – 17:00 – 22:00 Crusaders Crown finala