Vino la GatewayVR în perioada Bucharest Gaming Week (4-8 noiembrie) să te bucuri de un nou mod de a experimenta jocurile video.

Gateway VR Studio în săptămâna dedicată jocurilor au pentru voi o oferta speciala şi premii surpriză!

În fiecare zi a Bucharest Gaming Week 2019 cei de la Gateway VR Studio au pregatit ceva special pentru cei ce îşi doresc să îşi testeze abilităţile de gamer în realitatea virtuală.

Săptămâna începe cu RPG Monday, când care cei care aleg din selecţia noastră de RPG-uri beneficiază de un discount de 50%. Încearcă cea mai nouă senzaţie – Asgard Wrath sau jocul ales drept favoritul amatorilor de realitate virtuală în 2018 – Skyrim VR. Altfel, poţi testa Vanishing Realms, Fallout 4 VR şi chiar intra în lumea Star Wars cu Vader Immortal. 

Dacă e marţi, e ziua jocurilor în doi. Duo Tuesday înseamnă 1+1 gratis la rezervările de oră, iar cel care se descurcă mai bine în ringul din Creed iese învingător. Dacă împuşcatul „morţilor vii” e plăcerea voastră atunci puteţi încerca Arizona Sunshine în campaing mode şi vedea cât durează până când va cotropesc hoardele de zombies.

Miercuri e zi de concurs şi cei care reuşesc să supravieţuiască cel mai mult primesc şi premii. Jucăm Elven Assassin, iar jucătorii cu cele mai bune patru scoruri câştigă un premiu surpriză.

Joi e ziua pasionaţilor de escape rooms. Oferim 50% reducere la rezervările de e oră tuturor celor care vor să îşi testeze abilităţile  de rezolvat puzzle-uri în jocuri de tip escape room. Încercaţi Ubisoft Escapes, Tales of Escape, Don’t Knock Twice sau Emily Wants to Play.

Vineri înseamnă Beat Saber şi încă o zi de concurs! Cel mai bun scor la aceeaşi piesă aleasă random câştigă şi te provocăm să detronezi experţii de la studio!

În plus, în săptămâna ce precede Bucharest Gaming Week 2019, toţi cei care vin la studio, plătesc o oră de joacă şi ne spun parola magică „Gaming Week” primesc o invitaţie la main eventul care va avea loc între 9-10 noiembrie la Bucureşti, la Palatul Parlamentului. Dacă v-aţi luat deja bilete la Bucharest Gaming Week 2019 şi vreţi să vă testaţi aptitudinele de gamer şi în realitatea virtuală, atunci beneficiaţi de o reducere specială de 30 la sută în săptămâna jocurilor plus în săptămâna imediat următoare.