Workshop Amber Academy – Introducere în game development
Joi, 28 octombrie 2021, ora 11:00/ONLINE

Industria dezvoltatoare de jocuri video din România numără peste 6000 de angajați și este unul dintre cele mai lucrative sectoare creative locale, cu o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de dolari în 2019. Pentru a continua această creștere, industria are nevoie de talent nou, de tineri pasionați de tehnologie și jocuri video, care să transforme pasiunea lor în realitate, în titluri pe care milioane de oameni din întreaga lume să le joace.

Amber Academy este un proiect educational dezvoltat de Amber, cel mai mare studio dezvolatator de jocuri video independent din România.  Acesta are rolul de a identifica și crește talentele excepționale din rândul tinerilor încă de pe băncile școlii și continuă seria de workshop-uri dedicate lor, cu un moment special la Bucharest Gaming Week deciat liceenilor pasionați de tehnologie și jocuri video.

TEMELE WORKSHOP-ULUI

O aprofundare în industria dezvoltării jocurilor video și a modului în care aceasta schimbă lumea:

  • PREZENTARE GENERALĂ A INDUSTRIEI – aflați cum jocurile au devenit liderul industriei de divertisment
  • JOCURI MOBILE – jocurile mobile au schimbat modul în care jucăm pentru totdeauna. Află de ce.
  • IMPACTUL SOCIAL AL ​​JOCURILOR – modul în care jocurile ne schimbă viața de zi cu zi
  • VREI SĂ INTRI ÎN INDUSTRIE – ce se întâmplă în România și cum vă puteți începe cariera în industria dezvoltataore de jocuri video.

Workshop-ul va fi susținut de Gabriel Stancu, Head of Studio în cadrul Amber.

Workshop-ul are loc joi, 28 octombrie 2021, de la ora 11:00 și va putea fi urmărit pe pagina de facebook a Bucharest Gaming Week.